Aokiin
Member
Aşırı karakterin olmasını istiyorum ama açabilmek için zor karakter oynama zorunluluğu kalkmalı bence de.Aşırı karakter açmak için yine zor modda 40 a ulaşmak zorunda olacak mıyız yoksa direkt aşırı açabilecek miyiz?
Aşırı karakterin olmasını istiyorum ama açabilmek için zor karakter oynama zorunluluğu kalkmalı bence de.Aşırı karakter açmak için yine zor modda 40 a ulaşmak zorunda olacak mıyız yoksa direkt aşırı açabilecek miyiz?
Oyun henüz açılmadı.İndirme Link Varmı
Olmayacak.İlettiğiniz gibi Pay-to-win (P2W) olmamasını umuyoruz ve beklemedeyiz.
Linkler açılmıyorResmi Sosyal Medya Hesaplarımız (Önemli Bilgilendirme)
Resmi sosyal medya hesaplarımız aşağıda yer almaktadır. Oyuncularımızın yalnızca bu hesaplar üzerinden yapılan duyuru ve paylaşımları dikkate almaları önemle rica olunur. Resmi olmayan hesaplar üzerinden yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini, güncel haberler ve duyurular için resmi sosyal...forum.aeriagames.net
Bazıları açılıyor bazıları açılmıyor evet. Lakin şimdilik bir önemi yok. Yapılan açıklamalara göre henüz erken olduğu söylendi. Yani aktif ve güncel bir sosyal medya görmemize daha var. Muhtemelen yazı bulur.Linkler açılmıyor
Usta birazda teknik ekip yazsın biz onlardan bekliyoruz"Turkcell veri sağladığımız sunucular bugün itibariyle aktif edilmiştir.
Avrupa bölgesindeki oyuncularımız için Hetzner verisini aktardığınız sunucu ise hâlen dağıtım sürecinde olup, kısa süre boyunca aktif içerisinde hale getirilmesi planlanmaktadır. İlgili sunucunun da kiralamayla birlikte oyun, tüm veriler eş zamanlı olarak erişime açılacaktır.
Özellikle Türkiye'deki oyuncularımız için, Ramazan ayının başlangıcının üzerinden birkaç gün geçmiş olsa da, Ramazan döneminin tamamlanmasından (birkaç gün yapılabilir) oyun hizmete sunmayı hedefliyoruz. Amacımız, bu özel dönemlerde oyuncularımıza keyifli ve sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatmaktır."
@mertkusofficial, Geçenlerde bu şekilde bir açıklama yapıldı.