Shaiya Geliştirme Süreci ve Topluluk Bilgilendirmesi

Hala bir çok oyuncunun haberi yok yeni açılan pvp serverler var en azından Bi atılım yapabilirsiniz bence.. Bi duyuru veya net tarih herhangi bir gelişme var mı
Geliştirme sürecinde olan bir oyun için net bir tarih tam verilemiyor. Yaklaşık yaz başı gibi görünüyor. Öncesinde mobil versiyonunun çıkacağı belirtilmiş. Bu sebeple ana versiyon çıkana kadar nostaljik olan klasik EP 4.5-5 versiyonunu önümüzdeki günlerde çıkarılması planlanıyor. Henüz net bir tarihi olmayan ana versiyon için reklam yapmayı da kurumsal olarak uygun bulmuyorlar haliyle. Beklemedeyiz...

Last edited:
Geliştirme sürecinde olan bir oyun için net bir tarih tam verilemiyor. Yaklaşık yaz başı gibi görünüyor. Öncesinde mobil versiyonunun çıkacağı belirtilmiş. Bu sebeple ana versiyon çıkana kadar nostalji versiyonunu önümüzdeki günlerde çıkarılması planlanıyor. Henüz net bir tarihi olmayan ana versiyon için reklam yapmayı da kurumsal olarak uygun bulmuyorlar haliyle. Beklemedeyiz...
Nostalji sunucusuyla ilgili de bir haber veya tarih bilgisi henüz yok

Nostalji sunucusuyla ilgili de bir haber veya tarih bilgisi henüz yok
Nostalji derken bir haftadır konuşulan o eski klasik EP 4.5-5 versiyonundan bahsediyorum orada. Bir aksaklık olmaz ise bir haftaya açılacak gibi.

Ben millet görsün diye faceebook gruplarda paylaşım yapmıştım reklam için geç kalınmış bence

Aklıma takılan bir konu daha var. Yanlış anlamadıysam asıl sunucudan önce bekleme sürecinde oynayabileceğimiz nostalji sunucusu açacağınızı söylemişsiniz. Oyunun ep 4.5-5 sürümlerinin hakları sizde ise asıl sunucunun nostalji sunucusu dediğiniz sunucudan farkı ne olacak anlayamadım. Bir de zaten az olan oyuncu topluluğunu da iki sunucuya bölmek mantıklı mı? Bir nostalji ve bir de 'asıl' sunucu açmanızın nedeni nedir?

Ben millet görsün diye faceebook gruplarda paylaşım yapmıştım reklam için geç kalınmış bence
Açıklamalarda da bahsedildiği üzere "Ortada henüz reklamı yapılacak kadar geliştirilmiş bir ürün yok ve kurumsal bir firmayız, pvp sunucuları gibi kişisel özgürlüğümüz yok." denmişti. Biz işin arkada resmi işleyişini bilemeyiz.

Aklıma takılan bir konu daha var. Yanlış anlamadıysam asıl sunucudan önce bekleme sürecinde oynayabileceğimiz nostalji sunucusu açacağınızı söylemişsiniz. Oyunun ep 4.5-5 sürümlerinin hakları sizde ise asıl sunucunun nostalji sunucusu dediğiniz sunucudan farkı ne olacak anlayamadım. Bir de zaten az olan oyuncu topluluğunu da iki sunucuya bölmek mantıklı mı? Bir nostalji ve bir de 'asıl' sunucu açmanızın nedeni nedir?
Bunu ben de sormuştum. Cevabı bilmiyorum. Sanırım ekleme, çıkarma, düzenleme, geliştirme gibi mekanikler söz konusu.

Sosyal medya paylaşım görselleri şu anda hazırlanıyor.

Henüz oyunumuz aktif hale gelmemiştir. Kayıt ve indirme ayrıntıları, lansmandan birkaç gün önce erişime açılacaktır. Bu nedenle mevcut aşamada reklam çalışması başlatılmamıştır; zira şu an siteyi ziyaret eden kullanıcılar kayıt oluyor ve indirme işlemlerini gerçekleştiremiyor.

Oyunun resmi sunumuyla birlikte reklam kampanyalarımız devralınacak olup, özellikle Google Ads üzerinden 7/24 aktif tanıtım faaliyetleri yürütülece
Merhaba Hengi Siteye Giriş Yapmamız Gerekiyor Link Varmı

BEKLENTİLER BÜYÜK AMA Sürekli sunucunun aktif olmasnı bekliyoruz henüz istesek 1 günde aktif edebilcek potensieldeyiz gibisinden sözler kulanılıyor ama net bir tarih söz konsnu değil aksamalar da olabilir ( süpheli ) artık şu tarıhte net açılcak olsa en azından o tarihi bekleriz 1 ay sonra 2 ay sonra bu muhim değil ARTIK NET BİR TARİH VERMEYİ DÜŞÜNÜRMSNÜZ : SAYGIN YETKİLİLER...

BEKLENTİLER BÜYÜK AMA Sürekli sunucunun aktif olmasnı bekliyoruz henüz istesek 1 günde aktif edebilcek potensieldeyiz gibisinden sözler kulanılıyor ama net bir tarih söz konsnu değil aksamalar da olabilir ( süpheli ) artık şu tarıhte net açılcak olsa en azından o tarihi bekleriz 1 ay sonra 2 ay sonra bu muhim değil ARTIK NET BİR TARİH VERMEYİ DÜŞÜNÜRMSNÜZ : SAYGIN YETKİLİLER...
Yalan olmasın Kasım 'dan beri mmo başlamayı düşünüyorduk arkadaşlarla. Resmi Shaiya 'nın geleceği haberiyle hepimiz heyecanlandık ve bu oyuna başlarız diye oyaladık kendimizi. Şimdi bakıyorum da ben ve arkadaşlarım yaklaşık 100 gündür Shaiya 'yı beklekmeteyiz...

Geçenlerde "Türkiye sunucumuzla anlaştık Avrupa 'dakinde bir takım pürüzler var, o da hallolunca açılacak" denmişti.

Sayın yetkililer ne zaman bir açıklama yapılması gerekiyor? Bu kadar insan bir açıklama bekliyor lütfen net bir tarih veremezseniz bile ortalama bir zaman. Beklemek çok yorucu ve sıkıcı. Teşekkürler

Sayın yetkililer ne zaman bir açıklama yapılması gerekiyor? Bu kadar insan bir açıklama bekliyor lütfen net bir tarih veremezseniz bile ortalama bir zaman. Beklemek çok yorucu ve sıkıcı. Teşekkürler
Avukatı gibi görünmek istemem ama daha önce de dediğim gibi yaklaşık da olsa bir tarih verildi zaten. En başta açılacağı planlanan ana oyundan önce mobil oyunun tamamlanması bekleniyor. O da yazı bulacak muhtemelen. Bu süreçte bizim için eski EP 4.5-5 versiyonunu çıkaracaklardı. Bu da "Ramazan" ayı başlarında ya da ortalarında çıkacak gibi bahsedilmişti. Yakında çıkmazsa şahsen ben de umudumu kaybedeceğim artık. Böyle yaparak Hype 'ı da kaybedecekler. :/

Şu forum sayfasını yenilediğim kadar başka bir sayfayı hayatımda yenilemedim. Sunucular tamam ama reklam için hazırlanan içerikler henüz hazır değil şeklinde bir çıkarım yapmıştım yanıtlarınızdan yola çıkarak.. Reklam içerikleri bu kadar zorlu olmamalı. Biriken kitle farklı oyunlara yönelebilir, bu beni korkutuyor. Aylar oldu bekliyoruz. Bazı şeylerin netleşme zamanı halen gelmedi mi? En azından net bir tarih verilmesi bu kadar mı zor? Eğer açmayacaksanız veya bir iptal söz konusu ise bizleri bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Forumda yazılan konular için daha ilgili olmanızı temenni eder, açtığınız WhatsApp grubundan vereceğinize inandığımız iyi haberleri dört gözle beklerim…

Şu forum sayfasını yenilediğim kadar başka bir sayfayı hayatımda yenilemedim. Sunucular tamam ama reklam için hazırlanan içerikler henüz hazır değil şeklinde bir çıkarım yapmıştım yanıtlarınızdan yola çıkarak.. Reklam içerikleri bu kadar zorlu olmamalı. Biriken kitle farklı oyunlara yönelebilir, bu beni korkutuyor. Aylar oldu bekliyoruz. Bazı şeylerin netleşme zamanı halen gelmedi mi? En azından net bir tarih verilmesi bu kadar mı zor? Eğer açmayacaksanız veya bir iptal söz konusu ise bizleri bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Forumda yazılan konular için daha ilgili olmanızı temenni eder, açtığınız WhatsApp grubundan vereceğinize inandığımız iyi haberleri dört gözle beklerim…
Ben özel mesaj açtığımda hafta sonu duyuru olucak denmisti BİLGİNİZE.

Back